Bedrijven

Leiderschap en communicatie voor managementteams en directies

Het paard als hulpmiddel voor persoonlijke groei en ontwikkeling heeft zich in de praktijk bewezen. Onze ervaring is dat managementteams en directies, die een sessie met het paard hebben beleefd, meer gaan vertrouwen op hun gevoel in het aansturen van hun teams. De samenwerking verbetert en de onderlinge communicatie verloopt veel natuurlijker. De deelnemers weten de kwaliteiten van hun teamleden op waarde te schatten en het maximale uit hun mensen te halen.

Teambuilding voor afdelingsteams

Uw team wil werken aan een thema voor groei en ontwikkeling, zoals leren samenwerken, teambuilding of omgaan met veranderprocessen. Om uw thema kracht bij te zetten bent u opzoek naar een activiteit. Na inventarisatie van de wensen en leerdoelen van uw team, wordt het dagprogramma samengesteld. Het paard zal die dag als mentor, en soms als metafoor, inzichten verschaffen over de teamleden in relatie tot het thema. Alle inzichten worden zonder oordeel teruggegeven aan de teamleden. Wat niet wil zeggen dat een leermoment niet confronterend kan zijn. Tijdens de sessie met het paard, wordt ieder teamlid begeleid in het ombuigen of zelfs transformeren van het leermoment, zodat het verworven inzicht ook daadwerkelijk zijn doel bereikt.

Individuele coaching

Met individuele coaching wordt gewerkt aan het ontdekken van uw talent(en) en deze in te zetten voor een succesvolle carrière. Hiermee zal helder worden of u wel op de juiste plek zit en zult u leren om keuzes maken.

Coaching voor bedrijven is maatwerk. Wilt u meer informatie over coaching voor bedrijven, neemt dan contact op via het contactformulier of bel 06-21220067.

Beeld Coaching Bedrijven