Particulieren

Het paard als spiegel voor particuliere groepen

Hoe authentiek bent u? Wordt bewust van hoe effectief uw manier van communiceren is met behulp van een oriëntiatieworkshop Paardenspiegelen. De effecten van een sessie met het paard zijn nauwelijks uit te leggen. Ervaren is geloven. Maak daarom kennis met de wijsheid van het paard. Deze workshop is bedoeld als proeverij en er kan individueel op worden ingeschreven.

Coaching voor gezinnen

Soms verloopt de communicatie tussen u en uw kinderen niet zoals gewenst. Gedragingen van ouders en kinderen kunnen elkaar tegenwerken, waardoor de emotionele verbinding met elkaar is verstoord of in het ergste geval verbroken is. In alle gevallen heeft dit te maken met het basisvertrouwen, dat door diverse omstandigheden kan zijn beschadigd. Met gepaste interventies ondersteunen wij in het herstellen van dit basisvertrouwen.

Paardenspiegelen voor individueel volwassenen

Ontdek uw passie en talent en leer deze in te zetten voor een succesvol leven. Het paard zal als mentor inzichten verschaffen over u en uw thema. In gesprek gaan met het paard zorgt voor nieuw verworven inzichten en een verdieping en transformatie ervan.

Creatieve coaching voor (rebelse) pubers

Laat uw puber zijn/haar passie en talent ontdekken en laat hem/haar ernaar te leven met respect voor zichzelf en anderen. Door middel van creatieve coaching laten wij (rebelse) pubers zichzelf ontdekken, ze ondersteunen en samen met hen werken aan het herstel van hun basisvertrouwen.

Kindercoaching

Kinderen met een gedragshechtings- of emotioneel “probleem”, ontvangen doorgaans op een andere manier signalen. Ze raken verward van de overvloed van prikkels en weten hier dan niet mee om te gaan. Ze stappen in hun overlevingsreactie van vechten, vluchten of verstarren. Drukke kinderen zoeken de weerstand, introverte kinderen proberen ieder contact te vermijden.
Kinderen en paarden staan gelijk aan auhtentiek mogen zijn zonder verwachtingen. Daarom is coachen met paarden zo effectief bij kinderen. Het coachen van kinderen met behulp van het paard, helpt deze kinderen weer zelfvertrouwen op te bouwen en vertrouwen te krijgen in andere mensen. Het paard nodigt ze uit om authentiek te zijn, leiding te nemen over zichzelf en zich te leren aanpassen wanneer dat gewenst is.

Wilt u meer informatie over coaching voor particulieren, neem dan contact op via het contactformulier of bel 06-21220067.

Beeld Coaching Particulieren