Training Emotiecoach voor leidinggevenden en leerkrachten.

Training: Emotiecoach, een training voor leidinggevenden en leerkrachten.

Onze emoties zijn ons interne navigatiesysteem.

Ben jij een leidinggevende, coach, manager, leerkracht of werk je op een andere manier aan begeleiding van mensen? Dus ook ouders. Wil jij beter leren omgaan met gedrag en emoties en op een professionele manier hier sturing aan geven? Dan is deze zevendaagse training tot emotiecoach echt iets voor jou.

Inhoud van de training;

Het met behulp van de emotieleer (het gedachtegoed van Marinus Knoope), leren gebruiken van negatieve emoties, voor het doorbreken van negatieve spiralen en het aangaan van nieuwe positieve spiralen.

Deel A  is gericht op de toepassing van de emoties bij het begeleiden van anderen. Een opleiding voor professioneels, leerkrachten, coaches, managers en anderen die betrokken zijn bij de begeleiding van mensen. Deel A wordt afgesloten met een certificaat. Het is bovendien onze intentie om zinvolle verbindingen te laten ontstaan tussen de deelnemers, zodat een basis wordt gelegd voor een krachtig netwerk van professionals-trainers-coaches-managers-ondernemers-consultants, die met het gedachtegoed werken.

In zeven dagen, verspreid over een periode van enkele maanden, komen de volgende onderwerpen aan bod:

Wie ben jij? Wat zijn jouw wensen? Wat wil jij betekenen, wat wil jij krijgen? Wensen verbeelden en realistisch blijven, ontdek en ontwikkel je creativiteit. Geloven in je wensen en bescheiden blijven, ontwikkel je zelfvertrouwen. Wees krachtig en authentiek. Jezelf weten neer te zetten: open, eerlijk en sterk. Netwerken, verbinden en loslaten, je omringen met de juiste mensen. De rijkdom van de chaos. Zoeken naar jouw weg, Experimenteren op een solide basis. Plannen, een kwestie van volgen en sturen. De weg van fantasie naar realiteit. Kiezen, een kwestie van intuïtie of van wel-overwegen. De rol van het denken. Kom in actie en weet je rust te bewaren. Evenwichtig actief zijn. Bijt je vast en/of laat het gewoon gebeuren? Waar leg je wanneer de nadruk. Laat je raken, zie je zwakke plekken en weet wanneer je jezelf moet afschermen. Wees autonoom en deel van het grote geheel. Wat is jouw plaats in de wereld? Wees begripvol maar weet ook wanneer het tijd is om te oordelen. Sta vol in het leven en bezin je in stilte op de vraag: Wat wil ik eigenlijk?

plaats en kosten

Deel A: 700 ,– ex BTW inclusief lunch. De training vindt plaats op zeven dagen in het prachtige Noord Brabantse Helvoirt, start in februari 2017.

Aanmeldingen via email: cens@censcoaching.nl