Paardenspiegelen

Om te overleven gebruikt het paard in de natuur zijn intuïtie als krachtig middel om zijn omgeving te scannen op dreiging, vertrouwen, vriendschap, leiderschap en ervaringen. Deze “kennis” zet het paard in tijdens de (coaching)sessies. Het paard als spiegel geeft inzicht in communicatie, intuïtief leiderschap en persoonlijke groei.

De coach vertaalt de houding van het paard naar uw situatie. Zonder oordeel geeft zij terug wat het paard laat zien over gedrag, intenties, overtuigingen en innerlijke conflicten. Na het ontvangen van een dergelijk inzicht, is er ruimte om van het inzicht een bruikbaar instrument te maken. Met andere woorden, de inzichten over eventuele blokkades of valkuilen kunnen worden omgezet naar kwaliteiten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Creatie Emotie Navigatie Systeem en NLP.

Als u angst heeft voor paarden, dan is dat het eerste onderwerp waar we aan gaan werken. Binnen enkele minuten bent u daar van af. Het paard draagt bij aan een snelle oplossing van communicatieproblemen of persoonsgebonden blokkades, angsten en onzekerheden. Een van de methodes welke ingezet wordt bij angsten is NLP, Hypnotherapie en EMDR.

Beeld Paardenspiegelen