Therapie

Binnen de praktijk wordt er individueel gewerkt met volwassenen en kinderen aan blokkades, zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden. De blokkades kunnen ontstaan uit een traumatische ervaring. Opvoedkundige aspecten en ouder/kind communicatie, zijn onderwerpen welke regelmatig in de praktijk worden behandeld. Naast het hebben van gesprekken wordt ook het paard ingezet voor het versterken van resultaten.

Trauma’s zijn er in allerlei vormen en maten. Door een bewuste of onbewuste traumatische ervaring is uw basisvertrouwen beschadigd. Met de intensiteit die u ervaart van het bewuste of onbewuste trauma, bepaalt u zelf of u te maken heeft met een grote T of een kleine t. Wij helpen u of uw kind dit basisvertrouwen te herstellen om van deze klachten af te komen.

Omdat ieder mens zich veilig dient te voelen en voorkeuren heeft ten aanzien van de manier waarop hij/zij benaderd en behandeld wil worden, maken wij gebruik van diverse interventies. Voorbeelden hiervan zijn het paardenspiegelen, De Cref-Methode, Crealogie en EMDR. Maar ook andere interventies zijn denkbaar. Op die manier kan er vanuit verschillende invalshoeken inzichten komen en krijgt u de ondersteuning die nodig is voor groei en heling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van therapie, neemt u dan contact op via het contactformulier of bel 06-21220067.

Beeld Therapie