Crealogie

De crealogie maakt gebruik van de inzichten van de creatiespiraal ontdekt door Marinus Knoope in 1989 (14 logische stappen om van wens naar werkelijkheid te komen) en de verdieping van deze stappen; de onderliggende emoties die het wel of niet mogelijk maken om deze stappen te doorlopen en uw wensen te verwezenlijken.

Deze verdieping heeft Marinus Knoope CENS (ontdekt door Marinus in 2002) genoemd en staat voor Creatie Emotie Navigatie Systeem. Wat inhoudt dat onze emoties (wanneer we ze opmerken en inzetten) ons de juiste weg wijzen (navigeren)

Marinus ontdekte dat we in het bezit zijn van 252 emoties welke als negatief kunnen worden ervaren. De bedoeling van CENS is het leren accepteren van al deze emoties en ze inzetten vanuit hun positieve onderliggende boodschap.

Echter hebben wij vanuit opvoeding en maatschappelijke normen en waarden, geleerd dat vele emoties ongewenst zijn en dat we ze niet mogen uiten of zelfs voelen.  Met de crealogie krijgt u uitleg over de emotie waarvan u de overtuiging heeft aangenomen dat zij verboden is, en ontdekt u wat deze emotie voor u kan betekenen als u de positieve boodschap ervan gaat inzetten.

Beeld Crealogie